Pocetna Radovi

 

                     ZEMLJA UŠLA U VODOLIJU

Poučena iskustvom naših predaka, koji su ostavili zapis u Bibliji, posmatrajući biljke u mojoj bašti i nebo prilikom izlaska Sunca od januara 2013 godine - sve je upućivalo na dolazak ere sazvežđa Vodolije. U poslednjih dvadeset godina prolećna ravnodnevnica se nalazi na tački prelaza iz sazvežđa Ribe u sazvežđe Vodolije. Od marta 2010 godine, svakog narednog 9, 10, 11 i 12-og marta sam posmatrala teleskopom izlazak Sunca. Proučavajući Bibliju i poštujući njene poruke znala sam da je Zemlji bilo potrebno da prođe kroz sazvežđe Ovna 1978 godina. Razmišljala sam - ukoliko joj je isto vreme potrebno da prođe kroz sazvežđe Ribe – era Vodolije bi trebala doći u martu 2011. godine. (O tome detaljno u tekstu – Zemlja u sazvežđu Vodolije). S obzirom da su veliki periodi u pitanju – moglo bi da varira od jedne do pet godina. Izlasci Sunca u poslednjih dva meseca su bili pravi izvor za pesničke duše. Izlasku Sunca je predhodilo ružičasto ljubičasto crvenilo, koje je prekrivalo pola neba, a onda se pojavljivalo Sunce okupano u zlatno beloj svetlosti obasjavajući Zemlju.
U bašti imam dve biljke za koje sam gotovo sigurna da ih je Bog ljudima postavio s namerom da lako spoznaju princip biološkog života – zumbul i lesku. Posmatrajući zumbul u poslednjih 30 godina, zapazila sam da on nepogrešivo uvek cveta pošto prođe ravnodnevnica 21. marta. Leska mi je pružila kosmičko saznanje o našoj Zemlji. Ona je jedina biljka na Zemlji koja cveta u decembru, a oplodi se tek četiri meseca kasnije. Shvatila sam – to je zbog toga što ona poštuje svoj program iz prošlih epoha kada je naša Zemlja imala drugi broj sazvežđa (o tome detaljno na DVD –Biblijske kataklizme i principi Kosmosa, autor Slavica Šetina). Ove 2013. godine, zumbul u mojoj bašti će cvetati par dana pre 21. marta, pod uslovom da ne bude mraza, jer su se pupoljci već razvili. To mi je bio znak da dolazi novi ciklus. Devetog i desetog marta sam sačekala izlazak Sunca, ali se ništa nije dogodilo. Desetog marta popodne oblaci su počeli naglo da se gomilaju uz neku daleku grmljavinu, a mediji su obaveštavali o nevremenu u Srbiji i svetu. Zalazak Sunca tog 10. marta je bio toliko fantastičan da mi je izazivao i strah i divljenje. Zapravo, Sunce se utapalo u oblake, koji su iz tamno sive boje prelazili u jarko crvenu, ružičasto ljubičastu, a istovremeno obasjani zlatnim zracima, dok je grmljavina dolazila iz neke daleke dubine. Shvatila sam da ovo predhodi nekom velikom kosmičkom događaju. Uznemirila sam se. Dogodilo se upravo onako kako piše u Bibliji da je bilo u doba Hrista. O tome sam Vam pisala u tekstu – Zemlja u sazvežđu Vodolije. Noć sam provela posmatrajući nebo i zvezde s neverovatnim sjajem, koje su se pojavljivale na mestima gde nije bilo oblaka. S nesrpljenjem sam čekala jutro i izlazak Sunca uz svoj teleskop. Znajući da sva sazvežđa izlaze na istoku a zalaze na zapadu, isto kao Sunce, postavila sam se licem prema istoku, a levo rame usmerila ka severu. Na ovaj način smo teleskop i ja okrenuti u pravcu Zemljine rotacije. Kako se Zemlja okreće pomerala se tamna strana ka osvetljenoj. Na istoku je bilo manje oblaka pa sam mogla da vidim titranje zvezda. Oko 5h i 45min, nebo je na istoku bilo prozračno belo nagoveštavajući izlazak Sunca, a zvezde su bledele.
U 5h i 58 min. Sunce je izašlo u savršenoj liniji sa sazvežđem Vodolije, koje se pojavilo iz Sunca. Nisam mogla da verujem šta vidim kroz svoj teleskop. Prisustvujem fantastičnom kosmičkom procesu, koji se dešava jednom u oko 2000 godina. Kada Sunce izađe u savršenoj liniji sa sazvežđem koje se pojavljuje iza Sunca, to je znak da nastupa era znaka koje se pojavilo iza Sunca i da će u tom sazvežđu biti i Zemljina nulta tačka.
Od silnog uzbuđenja oči su mi se napunile suzama, a Sunce je svojim toplim zracima ispunilo teleskop, dok je sazvežđe Vodolije nestalo iza Sunca. Odjednom niotkud se nađoše i neki oblaci, kroz koje se Sunce počelo probijati.
Dragi moji čitaoci s velikom radošću u srcu, javljam Vam da je 11. marta, 2013. godine u 5h i 58 min, nastupila era Vodolije. Sve nepogode koje se trenutno događaju na planeti posledica su ulaska Zemljine ose u sazvežđe Vodolije. Sever Zemlje je okovan snegom i ledom. U Srbiji su Paraćin i Kraljevo bili zapljusnuti kišom i gradom, a nastupiće i nagli pad temperature. Ovom Kosmičkom procesu su predhodile katastrofe na Zemlji – 7. 03, na Tajvanu se dogodio zemljotres jačine 5,6 stepeni po Rihteru, u Papuu Nova Gvinea jačine 6,7 sepeni po Rihteru, a 11. 03  dogodio se zemljotres i u Kini. Na jugu planete je došlo do velikih poplava, a  u Sjedinjenim državama su protutnjali uragani.
Jutros 13 marta, 2013. godine, izlazak Sunca je propratilo purpurno crvenilo koje je okupiralo kompletno nebo. Na zapadu se pojavilo tako snažno crvenilo da sam za trenutak bila u neizvesnosti gde će Sunce izaći. Nastupila je era Vodolije i sve ono o čemu sam Vam pisala trebalo bi da počne da se odvija. Prelaskom iz jednog sazvežđa u drugo sazvežđe za Zemlju nastaje novo doba. Ovo je period u kom će se javiti svesnost i etika. U svetoj knjizi Kabale (Zohar) piše da će se sve zagonetke koje su nerešive generacijama i sva skrivena bogatstva rešiti u doba Vodolije. Zemljina nulta tačka koja je u poslednjih gotovo 2000 godina bila u sazvežđu Ribe preći će u sazvežđe Vodolije. O Nultoj tački sam već pisala, da je to tačka preseka ekliptike i ekvatora. Usled Zemljine precesije nulta tačka se pomera retrogradno (bik, ovan, riba, vodolija itd) po ekliptici brzinom od 50” po godini dana. U nultoj tački rektascenzija Sunca je 0h, a deklinacija 0? Zapravo, Zemlja se kreće po ekliptici i to je najbliže istini. Na ekliptici je nulta tačka fiksirana onoj tački u kojoj se nalazi Sunce na dane proletne ravnodnevnice.
Više vam neću pisati o Zemljinoj nultoj tački iz ugla astronomije, već iz ugla duhovnosti.
ŠTA PREDSTAVLJA ZEMLJI NULTA TAČKA U DUHOVNOM SMISLU
Zemlja je najgušće nebesko telo u Sunčevom sistemu i na njoj se razvio biološki život. Da bi došli do pravih rešenja moramo znati da je život vrsta jednačine, koja ima svoje zakone. Da bi postojao život neophodno je kretanje, a za to je potrebna sila da ga potiskuje i pomogne da savlada otpor. Da bi savladali otpor sila moramo biti edukovani u naučnoreligioznom smislu upoznajući se sa silama Univerzuma. Znanje proširuje svest naglašavajući aspekte realnosti koji prethodno nisu bili uočeni. Veća svest donosi šire polje percepcije, živost i veću umešnost prilikom sticanja novih znanja i primene onog naučenog. Znanjem se stiče mudrost koja transcedentuje linearno vreme i odnosi se na razumevanje apsolutnih metafizičkih istina. Ona povezuje našu prošlost, sadašnjost i budućnost bez pogreške. Mudrost je razumevanje božanskih principa i prožeto je ljubavlju, a to je vibracija beskonačne istine. Ono što je u rezonanci s ljubavlju usaglašava se sa Tvorcem. Znanje, mudrost i svest čine gradivni materijal duhovne evolucije. Čestica koja svim drugim česticama daje masu i zahvaljujući njoj postojimo mi i sav materijalni svet je Božija čestica. Ona je odgovorna za egzistenciju mase u čitavom Univerzumu. Sva fizička realnost u svim mogućim manifestacijama je stvorena kada je Tvorac projektovao svoje objedinjeno ‘’Ja’’ u sva beskonačno različita konačna ‘’Ja’’.
Pošto je život pokret, a sve se u Kosmosu kreće, mogli bismo zaključiti da je Kosmos za čoveka nedefinisano živo biće. Za Zemlju su se već mnogi naučnici složili da živi i diše. Svako živo biće na Zemlji poseduje pupak i fontanelu. Pupak je živim bićima magnetno polje kojim su uz gravitaciju vezani za majku Zemlju. Fontanela, predstavlja vezu između živog bića i nulte tačke četvrte dimenzije ili božijeg polja. Zapravo fontanela je naša antena za odašiljanje poruka. U nultoj tački svako živo biće ima zapis svojih postupaka i Biblija ga naziva knjiga istinita. Svaki naš postupak se preko fontanele šalje u prostor kao čulni utisak gde vlada zakon akcije i reakcije. U prostoru uvek egzistiraju dve paralelne energije – pozitivna i negativna. U fizici – kada se stvara čestica s negativnim nabojem odmah se stvara i čestica s pozitivnim nabojem. (Zato je u narodu poznato da u svakom zlu ima i neko dobro). Kada čovek šalje misao ili čini neko delo - to može biti pozitivno ili negativno i zavisi od nas. Naša pozitivna ili negativna akcija će uz pomoć fizičkog zakona dveju čestica koje će - sudarajuči se u prostoru stvoriti polje za naš poslati čulni utisak. Taj će utisak zakonom akcije napraviti zapis u nultoj tački ili božijem polju (knjizi istinitoj). Vrati će se kao zakon reakcije i u dužici oka napraviti nam taj isti energetski zapis postupka. Oko je vrst matrice, koja nosi sve naše postupke. Kroz dužicu oka sva krv prostruji i poneće energetski zapis do DNK, koji se nalazi u svakoj čeliji našeg tela i to u slanoj vodi, sličnoj kao u okeanima. Taj naš čulni utisak, zapravo postupak biće naša naredba u DNK. Dogodiće nam se ono što smo i tražili u svom postupku. Zato dragi moji vodite računa o svojim delima, jer Bogu ništa ne možete prikriti, a svako zlo koje nas snađe je samo ono što smo sami prouzrokovali. Bog je toliko milostiv da nikoga ne kažnjava niti nagrađuje već je sve to prepustio našoj volji. Svrha životnih lekcija je da posluži kao katalizator za rast naše svesti i duševne snage. Svako naše delo je zapisano u nultoj tački (božijem polju četvrte dimenzije) i nosimo ga u svom DNK. Nakon smrti duša ga ponese i u petoj dimenziji joj se očita program, koji je sama gradila tokom života.
Planeta Zemlja na Severnom polu ima jednu nabreklinu i to je zapravo njena fontanela za slanje poruka. Takođe ima i pupak tj. snažno magnetno polje kojim je uz gravitaciju vezana za Sunčev sistem (o tome detaljno u knjizi Kosovo zvezdana kapija, autor Slavica Šetina). Zemlja takođe pravi zapis u svojoj nultoj tački. Sve što se događa na planeti nalazi se kao zapis u nultoj tački, jer i Zemlja izgrađuje sebe isto kao i čovek. Sve civilizacije koje su postojale - zapisane su u Zemljinoj nultoj tački i ona je  Zemljina knjiga istinita. Zapis egzistira kao fraktalni hologram obuhvatajući sve moguće aspekte egzistencije i iskustva. Veoma važnu ulogu na Zemlji igra voda (kod čoveka je DNK u vodi), koja je mali molekul i ima specifična svojstva. Ne postoji ni jedan drugi molekul koji ima takve anomalije. Molekuli vode se objedinjuju u grupama, koje se nazivaju klastri i oni su ćelije za pamćenje. Pomoću klastri, voda kao na magnetofonskoj traci zapisuje sve što vidi, čuje i oseća. U vodi je Zemljin makro DNK, koji je povezan preko fontanele (nabrekline na Severnom polu) sa Zemljinom nultom tačkom, koju ona vuče za sobom kroz sazvežđa. Svi tokovi, vrtlozi i sažimanja sjedinjeni su u nultoj tački gde svaka od njih ima svoju vrednost. Kroz hologramsku mrežu mogućnosti Zemlja bira deo holograma koji će iskusiti i uzdiže se prema iluziji vremena. Postoje tri tipa vremena: Linearno, fazno i spiritualno. Fizička realnost koju mi znamo kreće se prema napred u linearnom vremenu i entropiska je. Linearno vreme je naš svesni zapis događaja – sva naša naučna, istorijska i religijska dostignuća. Fazno vreme meri razliku među paralelnim vremenskim linijama, a spiritualno vreme meri razvoj duž ose spiritualne evolucije. Prolazeći kroz sva iskustva sažeta u nultoj tački - Zemlja širi izabrani deo holograma da bi iskusila manifestovanu fizičku realnost sa svim svojim bićima. Na ovaj način Zemlja uzdiže svoju svest stvarajući polje za kvantni skok. U nultoj tački su zabeležena sva Zemljina iskustva i čuvaju se unutar energetskih čestica, koje se projektuju u obliku izduženih linija. Kada bi umeli da čitamo zapis unutar energetskih čestica znali bismo kroz kakva je iskustva prošla Zemlja i sva bića zajedno s njom.
Sada kada imamo ovakav pristup Zemljinoj nultoj tački - možemo razumeti zašto je Zemlja vuče sa sobom dok putuje kroz sazvežđa. Svako sazvežđe je po svemu sudeći novo poglavlje u nultoj tački – Zemljinoj knjizi istinitoj.