Pocetna Radovi

SRBIJO PROBUDI SE – ULJEZ TI

UVODI BELU KUGU

Ljudi probudite se, jer nam uljez u Srbiji uništava rađanje naše dece. Toliko favorizovanje žena i uništavanje muškaraca – kuda vodi? Uništavanju bračne zajednice i rađanju dece. Neko je smislio kako da na lukav način uvede belu kugu i uništi sa lica Evrope srpski narod. Sve je uzelo maha. SUP na Novom Beogradu već radi po direktivi – uništiti muškarce u Srbiji. Svaku prijavu nasilja koju je podneo muškarac, ne prosleđuju Socijalnoj ustanovi, već samo ženinu prijavu, mada ih je muškarac prvi pozvao. Uvodi se zakon da ukoliko žena prijavi SUP-u da je suprug udario - oni odmah dolaze i izbacuju supruga iz stana. Ovim zakonom mladim ženama se daje mogućnost - ukoliko joj suprug ne ispunjava sve želje, ona će ga prijaviti i na lak način doći do stana ili kuće. Suština ovog zakona je – uništiti porodicu u Srbiji.
Drugi zakon koji se sprema je: Sve što suprug poseduje i što je uneo u brak – žena može da ode u katastar i da se uknjiži na polovinu njegovog poseda. To znači da žena nema potrebe da se trudi da sa svojim suprugom nešto zajedno stvore da bi kasnije mogla i da deli. Naš zakon o zajedničkom radu u braku i stvaranja dobra u jednoj porodici je bio dobar, jer je stimulisao bračnu zajednicu. Zajedničkim stvaranjem bračni par se zbližavao, jer su imali obostrani interes da što više stvore za svoju decu.
Nema televizije u Srbiji koja ne prikazuje žene nad kojima je izvršeno nasilje nekog bračnog druga. Šta je izazvalo nasilje, o tome se ne komentariše. Uglavnom – muškarci nasilnici. Na PRVOJ televiziji išla je emisija – Majka na dva sata u okviru serijala Život priča. U emisiji se prikazuje jedna slatka mlada majka, kojoj su oduzeta deca i data ocu. Iz emisije se vidi da je mlada majka imala lep život i dobrog supruga, ali emisija je tedenciozno vođena da se prikaže kako SUD i SOCIJALNA USTANOVA nisu ispravno postupili. Iz ove emisije se vidi kolika je hajka i pritisak na SUD i SOCIJALNO da se moraju žene faforizovati i prikazati kao ugrožene. Iz ove emisije, koju svako može videte na Youtube-u je očigledno da je sudija LIDIJA bila u pravu kada je mladoj majci odeuzela decu i dala ocu. Mlada majka je ležala u kadi i pisala poruku, koju nije mogao suprug da vidi. Kada je suprug insistirao da vidi poruku dobio je batine i morao je sa jednim detetom da pobegne iz stana. Očigledno nasilje mlade žene. Zašto nije dala da muž vidi poruku? Sudija Lidija je majku okrivila za incident, jer nije dala mužu da vidi poruku. POTPUNO JE SUDIJA U PRAVU.
U emisiji je sudija LIDIJA osudjena, a SOCIJALNA USTANOVA takođe. Očigledno, emisija je imala neku direktivu da uplaši SUDIJE I SOCIJALNE USTANOVE. U emisiji nailazimo i na jedno potpuno pogrešno tumačenje našeg zakona o PRIVATNOSTI. Voditeljka prezentira srpskom auditorijumu da je mlada majka imala pravo da suprugu ne pokaže poruku, jer i po zakonu je zaštićena, jer ima pravo na privatnost.
Zakon o privatnosti se ne odnosi na bracne drugove u okviru njihove zajednice, već na njihovu zajednicu u odnosu na spoljni svet. Kako u jednom braku žena ili muž mogu da imaju bilo kakvu privatnost u odnosu suprug – supruga? Totalna besmislica prezentirana od jedne televizije mladim ljudima, pred kojima je život i brak.
Koji je cilj ovakvih emisija? Svako pametan može zaključiti da je cilj uništenje brakova u Srbiji, a samim tim i rađanje dece – bela kuga.
Anketirala sam najmanje hiljadu mladih muškaraca pitajući ih: ŠTA MISLE O NOVONASTALOM TRENDU FAFORIZOVANJA ŽENA I UNIŠTAVANJU MUŠKOG RODA. Svaki muškarac mi je dao jednostavan odgovor: Neću se ženiti!
Drage mlade devojke nemojte dozvoliti da vas ovakav bolestan trend zavara. Ukoliko dozvolite da se naši muškarci unište i da budu uplašeni od braka - prestaće da se žene sa vama i nema više belih venčanica. Samo postavite pitanje sebi? Ko će da me voli i sa kim ću osnovati tu svetu zajednicu u kojoj ću dobiti decu. Pobunite se protiv ovakvog opasnog trenda i zaštitite naše muškarce, jer se neko lukavo urotio protiv Srbije. Poštujmo naše muškarce da imamo ko da nas štiti i čuva našu decu. Setimo se da nas je Bog stvorio od njihovog rebra i da smo deo njih. Zar ima nešto lepše od dvoje mladih koji se drže za ruke ili mladog bračnog para, koji vode svoju decu u šetnju. Udajte se iz ljubavi i zauzmite mesto u porodici, koje vam je Bog odredio. Naše babe su znale ko kosi i ko vodu nosi i svoj život završavale mažene i pažene od svojih muževa i dece. Vratite se našoj bračnoj tradiciji i volite očeve vaše dece, jer jedino zajedno će te odgajiti zdravu decu. Dobra i zdrava porodica – velika i bogata SRBIJA.   
Setimo se kako nas je Bog stvorio:
Prva knjiga Mojsijeva, gl. 2: 22/23; gl. 3: 20/21/22;
„A Gospod Bog stvori ženu od rebra, koje uze Adamu, i dovede je k Adamu...“
„A Adam reče: sada eto kost od mojih kosti, i tijelo od mojega tijela...“
„I Adam nađe ženi svojoj ime Eva, zato što je ona mati svima živima“
„I načini Bog Adamu i ženi njegovoj haljine od kože i obuče ih u njih“

„I reče Gospod Bog: eto čovek posta kao jedan od nas znajući šta je dobro a šta zlo“.