БИОГРАФИЈА

    Рођена сам 19. 11 1949, у Србији, Банат. Моје одрастање се не разликује од одрастања остале деце у Србији. Једино што бих могла издвојити је моје интересовање за Библију. У мојој четвртој години живота Бака је из ормана извадила једну књигу и рекла ми:''Ову књигу да ниси случајно поцепала, јер је ову књигу написао Бог!'' Била је то Библија – превод Ђуре Даничић и Вука Стеф. Карађића, од које се и данас не раздвајам. Тада сам већ знала за Бога, да је тамо негде и да му се морамо молити. Можда су ово били тренуци мог усмерења, или је био на делу програм. Што год да је било - Библија је постала део мога живота. Сада, када сагледам свој живот могу рећи: - живела сам да бих изучавала Библију и дошла до спознаје наших предака, о свом искуству са сунчевим системом и принципом Космоса.
     Завршила сам средњу економску школу у Београду и уписала Правни факултет. Још као ученица радила сам филмску монтажу у Авала филму, учила сам балет, немачки језик, две године соло певања, радила као манекен, играла у филмовима и телевизијским серијама епизодне улоге. За све то време лежала сам и будила се с Библијом. Много тога о чему се говори у Библији није ми тада било јасно, па сам почела да трагам за одговорима.
     Са деветнаест година већ сам познавала старе културе, јер је Библија то од мене захтевала. До двадесет осме године обишла сам све културне остаке у Европи, Азији и Африци. Била сам задивњена Кнососом, Фестосом, Акропољем, Делфима, Тројом, Микеном, Епидаурусом, Картагином, Ефесом, Бергамом итд. Национални музеј у Лондону, културни споменици које сам сретала у Шпанији, Португалу, Француској и друга сазнања упућивали су - да је на планети Земљи било више напредних цивилизација. Сво то знање које сам сакупљала било је драгоцено у истраживању Библије. Познавајући историју и археологију могла сам боље да схватим Стари завет, али, то није било довољно да разумем Потоп, период Изласка Јевреја и оно што говоре стари пророци. Морала сам да завирим у астрономију и наравно митове, јер су они углавном небеска слика. Изучавала сам сликарство, јер су нам сликари оставили религиозне мотиве. То је био велики период проучавања док нисам дошла до сазнања да Земља мења своју орбиту (На тај наћин се преплиће и ствара макро ДНК. У Библији то налазимо као Земљине лестве). Да би се разумела Јеванђеља морала сам да упазнам филозофију, јер је Христ био под утицајем грчких филозофа. Филозофија је захтевала и упознавање с другим религијама, почев од Ђаинизма, Будизма, Јудаизма и Хришћанства. Без познавања физике и хемије многи космички принципи се не би схватили. Улазила сам и у историју уметности, јер ме је усмеравала. Све ове области су захтевале читање великог броја књига, анализе старих карти и трагање за подацима по старим списима, да би се поједини деловим мозаика могли склопити. Када сам спознала да Мојсије говорећи о седам дана стварања света заправо говори о принципу Космоса и стварању светова уопште – многе недоумице добиле су свој смисао. Од тада, није ми био проблем да израчунавам године у Библији до којих званична наука још није дошла. Поставила сам библијске катаклизме тј. мењање Земљине орбите у тачне историјске периоде измирећи историју и археологију с Библијом. Без познавања астрономије не бих схватила рађање Хришћанства и његову повезаност са уласком Земљине осе у сазвежђе Рибе 33. године после Христа. Сав овај рад не бих постигла без подршке свог супруга.
     У својој 21. години удала сам се за човека високок образовања, који је поставио темеље мога рада – Доријана Шетину. Био је по струци композитор и радио у београдској телевизији. Заједно смо добро зарађивали и могли себи приуштити сва та путовања. Са двадесет две године родила сам сина и он ми је једино дете. Зове се као и отац - Доријан Шетина и по струци је, такође, композитор. На моју велику жалост супруг је преминуо 3. августа, 1997. године. Од те године напуштам Београд. Повлачим се на своје имање 30 км. од Београда. Ту сам почела рекапитулацију свог рада с Библијом. Сва своја сазнања исказала сам кроз следеће књиге: Стихом кроз цивилизацију, Сумерска бајка, Ева од јабуке до звезда, Аленове стрелице, Косово – звездана капија, Сан-одсјај стварности, Срби племе мајка, Истина о Христу, Атом живота и Мојсијев пролаз и река Фисон. Написала сам текст и сценарио за серијал под називом: Библијске катаклизме и принципи Космоса. Серијалом желим да људском роду кажем да је принцип Космоса стварање ДНК на различитим нивоима и да је наша трећа димензија само једна од димензија постојања. Човек у трећој димензији (не савршеној димензији) представља раздвојено влакно ДНК и његово постојање се састоји у усавршавању свог другог принципа (раздвојеног влакна ДНК) тј. у стварању већег броја вибрација (шест милијарди). Број вибрација постиже својим позитивним делима и мислима и то је та уздигнута свест. У религијама то налазимо под називом – вазнесење, што заправо значи усавршена два принципа, два влакна ДНК – шест милијарди вибрација. Након тога човек завршава са тродимензионалним светом и добија могућност на шестодимензионалне информације, за разлику што је наш мозак сада фокусиран на тродимензионалне информације. Желим да људима објасним да се не боје катаклизме, јер се то дешава циклично и да се тада очитава запис у ДНК нашој Земљи, и сваком од нас понаособ. У религијама је то судњи дан. Најважније за човека је искрено покајање с вером у срцу. Тада ствара актуелну силу. Она је његова акција на спољни свет и преко прстена ДНК (антена за слање информација квантном пољу) улази у квантно поље четврте димензије (Божије поље). Таквим покајањем брише свој лош запис и поступак уписан у квантном пољу, а самим тим и свом ДНК. Лош запис човека спречава ка већем броју вибрација, и усмерава на трећу димензију тј. биолошки живот, где је смртност део принципа. Наша акција из квантног поља се враћа као реакција и преко дужице ока (дужица је једна врста матрице. У Библији налчазимо да је око свећа телу) брише лош запис и у ДНК. Зато свештеници говоре људима пред смрт да се покају. Тада им лош запис не улази у очитавање ДНК. Запис у квантном пољу (Божијем пољу или нултој тачки) религије преносе као књигу истиниту и да се Богу ништа не може прикрити. После дугогодишњег рада тврдим – Космос је савршенство програма. Творац, Апсолут или Архитекта ћитавог стварања је за нас у трећој димензији не решива енигма. Не поседујемо категорије за такву врсту спознаје.
     У последњих неколико година писала сам за разне сајтове – репортаже, политичке анализе времена итд. – WWW.istina.com. Члан сам Удружења књижевника Србије. У току ових тринаест година – девет година сам провела окружена разним животињама на свом имању. Истраживала сам како функционише програм у нагону код животиња и биљака и шта на њега утиче.
     И тако прођох корак по корок свој живот и стигох с Библијом пред врата Петровске академије наука и уметности. Велика ми је радост у срцу јер нађох пријатеље, који су разумели мој дугогодишњи рад.

     Срдачан поздрав свим члановим Петровске академије наука и уметности од Славице Шетине из Србије.

 

Evo nekih tekstova Slavicinog supruga Dorijana Šetine: