Pocetna Radovi

 

ZAŠTO ŠIPTARI NAPUŠTAJU KOSOVO

 

Kada se vodi jedan rat, onda se na kraju tog rata slave generali strane koja je pobedila. Oni se ovenčaju slavom i postaju deo istorije. Da bi se sagledala i druga strana istine, koju će istorija zapisati - potrebna je vremenska distanca. Tako je bilo od iskona i ostaće do iskona. To bih nazvala principom biološkog života. Borba za prostor Kosova, takođe, ima svog generala. Napravio je strategiju, koja se odvija preko 20 godina. Sve ide po planu, a da mali broj ljudi to shvata. Njegova ratna strategija nosi mnogo žrtava, kao i svaki drugi rat. Lično sam pogođena ovim ratom, jer živim na teritoriji koju obuhvata napravljena strategija, ali znam da će generalu vremenska dinstanca priznati mudrost i genijalnost.
Osamdesetih godina prošlog veka imala sam priliku da vidim kartu Jugoslavije gde je svaka republika bila zasebna država. Za nas je to tada bila naučna fantastika, ali nažalost ta fantastika je počela da se odvija 1990. godine. Sada shvatam da je ta karta bila deo strategije, koju su iskusili svi narodi Jugoslavije.
Proučavajući Bibliju došla sam do spoznaje da Srbija leži u najsnažnijem magnetnom polju, a da to polje nosi Zvezdanu kapiju, koja se nalazi na Kosovu. Fizički zakoni odmah su mi dali saznanje o značaju najsnažnijeg magnetnog polja Zemlje. Do ovog saznanja sam došla pre petnaest godina, a 2008. godine, sam izdala knjigu: Kosovo – zvezdana kapija, gde sam pisala o američkim i ruskim potrebama za Kosovom i o scenariju.Shvatila sam pravu istinu o problemu Kosova i da se radi o uzimanju prostora gde se nalazi Zvezdana kapija. Amerikance ne interesuju ni Srbi ni Šiptari, oni samo žele najsnažnije magnetno polje na Zemlji. Uzeti celu Srbiju, koja je tada bila u sklopu velike Jugoslavije, bila je nemoguća misija. Trebalo je napraviti inteligentan scenario i dokopati se tog prostora. Prvo treba Šiptarima posejati seme o samostalnosti, a zatim izolovati Srbiju. Nakon toga pomoći Šiptarima da otkupljuju zemljište od Srba po visokim cenama, da bi ih iselili sa te teritorije. Tako je i bilo. Amerikanci su rasparčali Jugoslaviju, a Rusi, koji su upoznati s misijom - samo su im bili verbalni protivnici. Kada je Srbija ostala sama, bilo je mnogo lakše uzurpirati Kosovo. Srbi sa teritorije Kosova gde se nalazi Zvezdana kapija su bili iseljeni, tako da je mogla da počne izgradnja najveće baze na svetu - Bonstil. Šiptarski narod nije imao predstavu da je žrtveno jagnje. Isti prostor koji su kupovali za visoku cenu od Srba, moraju ga sada dati u bescenje, jer su ekonomski primorani. Prevareni su na najinteligentniji način da sami napuste Kosovo bez ičijeg prisiljavanja. Stimulisani su na što više dece, a onda ostavljeni da ta deca nemaju šta da jedu. Iseljavanje je usledilo kao princip samoodržanja. Njihova vlast je takođe ostavljena na milost i nemilost, jer šta će pastiri kada stada nema. Oni još toga nisu svesni. Iznenadiće se kada uvide da ih više Evropa i Amerika ne podržavaju. Sada će raseljene Šiptare, Evropa šetati dok se ne asimiliraju s raznim narodima. Zapravo - Šiptari su zemlju od Srba na Kosovu, kupovali za američku i rusku elitu, a da to nisu znali. Najstrašnije u celoj misiji iseljavanja prostora na Kosovu je posejana mržnja između – Srba i Šipta i drugih naroda regiona, a da toga oni nisu svesni. Srbi, Šiptari i drugi narodi bivše Jugoslavije su izmanipulisani rad kosmičkih potreba.
Da li trenutna vlast u Srbiji zna za scenario o Kosovu, ne znam da vam kažem, ali slušajući premijera Aleksandra Vučića, mislim da su on i predsednik Toma Nikolić upoznati s kosmičkim dešavanjima i da im je Evropska zajednica zato pomogla da dođu na vlast. Odlazak premijera Aleksandra Vučića na Kosovo u veoma opasnu zonu i njegova izjava da ga niko u Evropi „nesme“ ni da pita da li će otići na inauguraciju predsednice Hrvatske u Zegreb, iskreno me nasmejala, ali i otvorila polje za dve opcije. Prva opcija je da premijer Aleksandar Vučić zna da živi na kosmički najvažnijem prostoru Zemlje i njegovom značaju, pa može da igra velikog junaka. Upoznat je sa scenarijom i zna da elita trenutno nema boljeg igrača od njega. Druga opcija je da premijer Aleksandar Vučić ne zna ništa o kosmičkim dešavanjima nego ga je ponela slava. Evropska elita mu podilazi praveći od njega junaka i dajući mu mnogo na važnosti, jer im upravo jedan takav treba. U tom slučaju i on je žrtveno jagnje, nesvestan da je deo velike strategije o naseljavanju Kosova vladarima iz senke.
Koliko je značajno Kosovo kao prostor neću vam pisati, jer sve to imate u mojoj knjizi Kosovo – zvezdana kapija, a i u mnogim drugim knjigama i tekstovima koje možete naći na ovom sajtu.
Jednog dana kada na Zemlji bude stvoren drugi ciklus, onda će neki istoričar napraviti detaljnu analizu raznih životnih predstava ovog sveta što je izazvala strategija o zauzimanju prostora najsnažnijeg magnetnog polja i Zvezdane kapije na Kosovu. Mišljenja sam da je i Ukrajina samo paravan, a da razmirice Rusa i Amerikanaca leže u potpuno drugom polju. Šiptari čak i da znaju sada ovu istinu o kojoj pišem, ništa im ne vredi, jer hranu i boljitak za svoju decu na teritoriji Kosova neće dobiti. Potpuno nesvesno i nametnutom silom su se našli na teritoriji vladara iz senke i zato su prisiljeni da je napuste. Jedino što mogu – da shvate da su izmanipulisani, da se isele kao što su počeli i da od Evrope traže zaštitu za svoje porodice.         
Dragi moji čitaoci shvatite da živimo u dimenziji gde su sva moguća zla u opciji. Kada je politika u pitanju i neko kaže da vam je prijatelj, pitajte se: ŠTA ŽELI OD VAS?