Pocetna Radovi

 

NULTA TAČKA

 

     Dragi moji čitaoci, zahvaljujem svima Vama koji ste pročitali tekst o Lesiki i pomolili se za njeno zdravlje. Lesi je ozdravila. Vratio joj se sluh, uzima hranu i raduje se šetnji. Veoma je živahna.
Danas, 21. 12, 2012 godine, u 11h i 11minuta, dolazi do usklađivanja Zemlje sa Suncem i centrom galaksije Mlečni put, tj. crnom rupom u centru galaksije. Šta će se dogoditi? - nama smrtnicima nije dato da predvidimo. Davati bilo kakve prognoze je veoma neozbiljno. Moderna astronomija, takođe, nema iskustvo sa ovakvim kosmičkim procesom, pa nemože dati prave informacije.
Maje su nam ostavile veoma lepu poruku, simbolišuci 21. decembar, 2012. godine, jednom školjkom, koja označava nulu. Iz toga možemo zaključiti da nakon ovog dana - naš sitem se približava nultoj tački. Šta znači nulta tačka ili Božije polje o tome sam Vam pisala. Kada ulazimo u to polje - zna jedino Tvorac, koji upravlja čitavim sistemom. Sva trenutna zbivanja ukazuju da smo na tom putu. Ovim tekstom želim samo da Vas uputim u jednu drugu istinu koja se ponavlja od večnosti do večnosti kada se Zemlja približava nultoj tački. To je – MOGUĆNOST IZLEČENJA. Dragi moji - potrebna vam je samo vera da se možete sada izlečiti. Naša Zemlja se trenutno nalazi u tački kada je cela atmosfera nabijena pozitivnom energijom – TO JE ZAPRAVO ČIŠĆENJE CELE PLANETE OD VELIKE KOLIČINE NEGATIVNOSTI PRED NULTU TAČKU ILI BOŽIJE POLJE.
POKAJTE SE ISKRENO U SRCU ZA VAŠA DELA, A ZATIM SE POMOLITE I BIĆE.
Dragi moji čitaoci od sinoć se molim za sve one ljude koji su na planini Rtanj. Čovek se nigde na Zemlji ne može sakriti od predstojećih događaja. Jedina naša zaštita je naš pozitivan karakter i vera u Božanstvo. Tada ne tražite skloništa već se radujte i mirno čekajte.
Poznato je da je Rtanj okružen velikom količinom energije koja se prazni u obliku užarenih kugli iznad planine.U danima kada je velika oblačnost onda se količina energije povećava i tada su najveća pražnjenja. Pitam se, šta će se dogoditi kada dodje do galaktičkog poravnanja – usklađivanja Zemlje sa Suncem i crnom rupom u centru galaksije? Postoji mogućnost da usled velike gravitacije kosmičkih tela na Rtnju se multiplicira postojeća energija i dovede do velikog pražnjenja.
NEĆE SE POJAVITI NIKAKVI VANZEMALJCI, A SVIMA NJIMA NEKA BOG POMOGNE U TOM PRAŽNJENJU.