Pocetna Radovi

 

NASA MANIPULISALA MAJANSKIM KALENDAROM

 

     NASA je kao servis vladara iz senke manipulisala majanskim kalendarom da bi ismejala naučnike u svetu. Tendenciozno su dozvolili da se stvori fama o kraju sveta 21. decembra. Nisu demantovali majanski kalendar dajući svetu pravu informaciju, a znali su da se tada još ništa spektakularno neće dogoditi. A najmanje smak sveta. To su uradili iz razloga što će sada na miru moći da uđu u svoje podzemne baze, jer su sve naučnike stavili u mišiju rupu. Dobro su znali da je 21. decembar, 2012. godine, početak ciklusa od 26000 godina, i da su nam Maje to dobro označile. Videli smo da je 21. decembra u 11h i 11min, došlo do galaktičkog usklađivanja samo Sunca i  Zemlje sa centrom galaksije Mlečni put.
Drage moje kolege izađite uzdignute glave i ne dozvolite da Vas ismeju, jer ciklus nije završen. Da bi se završio ciklus od 26000 godina, mora doći do usklađivanja svih planeta sa centrom galaksije Mlečni put, tj. cnom rupom. To se nije još dogodilo, jer sve planete polako dolaze u tu ravan. Ciklus se završava onog trenutka kada se Sunce i sve planete usklade sa centrom galaksije Mlečni put. Tada se jednom crtom može proći kroz centar Sunca i svih planeta - to je ciklus od 26000 godina.
Koji je bio problem naučnicima u majanskom kalendaru?
Pogrešno je protumačeno što Maje nakon 21. decembra, nemaju nikakav kalendar, pa su svi smatrali da je to zbog toga što sledi kraj sveta. Maje su 21. decembar, simbolisali jednom školjkom. To znači da se nakon toga dana ide ka nultoj tački, jer počinje ciklus od 26000 godina – što je i usledilo. To je princip od iskona i Majama je to bilo poznato. Našim precima nulta tačka nije bila nepoznata. Mogli su da predvide i šta sledi Zemlji nakon nulte tačke. Ovog puta nisu mogli - kalendar je ostao potpuno prazan. To je izazvalo zabunu kod naučnika koju je NASA iskoristila.
Zašto je majanski kalendar prazan nakon 21. decembra, 2012. godine?
Živimo u trodimenzionalnom svetu gde su naša saznanja u svim domenima vezana isključivo za iskustvo. Bez iskustva nema saznanja. Kroz iskustvo formiramo svoj prostor unutar koga izgrađujemo svoju svest. Saznanje o Sunčevom sistemu i principu Kosmosa, preci su sticali kroz svoja iskustva u datim momentima kosmičkih promena. Na osnovu toga su mogli kasnije da sagledaju kosmičke promene u budućnosti, a principi su uvek isti od iskona. Znali su da je Sunčev sistem podložan promenama, jer im je to iskustvo govorilo. Ovog puta to je bilo drugačije i Maje nisu imale iskustva sa novom postavkom Planeta u Sunčevom sistemu. Pogledajmo.
PROBLEM JE BILA VENERA I NJENA ORBITA. O tome da je Venera današnju orbitu dobila u sedmom veku pre Hrista, pišem u gotovo svim svojim studijama, a na DVD-u (Biblijske kataklizme i principi Kosmosa) to sam i slikovito prikazala. Prvo saznanje o promeni Zemljine orbite, dobila sam iz Nojevog izveštaja. Noje govori da je pre Biblijskog potopa (dogodio se 2344. god. pre Hrista) bilo 300 dana u godini. Logično sam zaključila da je tada naša Planeta imala drugu orbitu i da smo bili bliži Suncu. U tom slučaju Venera tada nije mogla imati današnju orbitu. Prostor izmđu Zemlje u današnjoj orbiti i Merkura je bio prazan. Taj prostor je naša Zemlja koristila da se kao lepeza širi i skuplja u okviru četiri sazvežđa – sazvežđa Ribe, sazvežđa Ovna, sazvežđa Bika i sazvežđa Blizanaca. Takvu poruku nam ostavljaju preci iz Lepenskog Vira, koji datira iz 9000 godina pre Hrista, i o tome sam detaljno pisala. Takođe, o tome govori Herodot, sumerske tablice, mitovi itd. Menjanje orbite je Zemljin evolutivni princip, jer na taj način nastaju nove forme. Promenom orbite Zemlja menja brzinu okretanja oko svoje ose, a samim tim dobija drugu masu koja uslovljava i drugu gravitaciju. Nastaje novi eko sistem u kome su zastupljene druge forme. Rekonstruisala sam mnoge periode i odredila tačne Zemljine orbite na osnovu podataka koje sam nalazila u spisima naših predaka. Na ovaj način dobijamo odgovore za sve probleme moderne nauke. Nalazimo rešenje zašto su preci živeli po 1000 godina, i zašto su bili druge visine – svi odgovori se mogu naći u mojim studijama i na DVD-u Biblijske kataklizme i principi Kosmosa.
Naš naučnik M. Milanković je rekao da se naša Zemlja nalazi na mestu gde joj je orbita veoma stabilna. EVO PROBLEMA NAŠIM MAJAMA. TAKVO ISKUSTVO NISU IMALI. ZEMLJA JE NA STABILNOM MESTU, JER SE IZMEĐU MERKURA I NJE SADA NALAZI VENERA. NISU IMALI ODGOVOR KAKO ĆE SE ZEMLJA PONAŠATI U SLUČAJU KADA NEMA LEPEZASTOG PROSTORA U OKVIRU ČETIRI SAZVEĐŽA U KOJIMA SE ŠIRI I SKUPLJA, A CEO SUNČEV SISTEM SE NAĐE U PERIODU CIKLUSA OD 26000 GODINA, KADA SU SVE PLANETE NAREĐANE SA CENTROM GALAKSIJE I  ZATO SU KALENDAR NAKON 21. DECEMBRA, OSTAVILI PRAZAN. ISKUSTVO IM JE GOVORILO DA SE U CIKLUSU OD 26000 GODINA, IDE U NULTU TAČKU I TO SU NAM SIMBOLISALI JEDNOM ŠKOLJKOM.
Zašto je Tvorac napravio sada takvu postavku u Sunčevom sistemu, nemam odgovor, ali Vam tvrdim da ga je prilagodio čoveku. Draga ljudska populacio, biološki život se nikada ne uništava. Zato se nemojte  bojati kraja sveta. Biološki život je osnovni segment Kosmosa i deo perpetummobila pokrenut od Tvorca i savršenog sistema (o tome sam takođe pisala i na DVD-u prikazala perpetummobile). Kada bi nestao biološki život uništio bi se čitav Kosmos.
Neke televizije u Srbiji su imale mogućnost da puste DVD i informišu ljude o predstojećim događajima, bez ikakve materijalne nadoknade – nije im bilo zanimljivo, jer se svetu šalje pozitivna poruka. No, kada se ispostavilo da nema kraja sveta i da su mnogi naučnici ismejani mnoge televizije su to sa uživanjem ispratile. Da ne znam u kakvom svetu živim bila bih veoma tužna. Moram Vam priznati da sam se od srca smejala kada sam videla da pevačica Vera Matović u elegantnoj skupcenoj bundi ide kolima na Rtanj da vidi kraj sveta, a usput gleda kako bi napravila još jedan hit.
Živimo u dimenziji dijalektičkih suprotnosti. Dijalektika je sveobuhvatna zakonitost po kojoj se sve dešava u biološkom životu. Da nema dijalektike ne bi bilo filozofije, istorije, i drugih grana, koje su odraz zakona dijalektike, i iz koje se rađaju životne predstave. Životnu predstavu o kraju sveta kao odrazu zakona dijalektike upravo smo prošli na planetarnom nivou, gde smo svi imali glavne uloge – to je ono što mi je fascinanto.
Drage moje kolege naučnici! poslušajte jednu ženu, koja je samo mali naučnik u Srbiji - OGLASITE SE I UJEDINITE NA MEĐUNARODNOM NIVOU. JEDINO UJEDINJENI MOŽETE SLATI SVETU PRAVE INFORMACIJE O PREDSTOJEĆIM DOGAĐAJIMA. Ciklus od 26000 godina je tek počeo i sve je u opciji – nulta tačka, promena pola, Nibiru i td. Molim Vas da ispratimo vladajuću elitu Zemlje i da im pomognemo da se na miru evakuišu u svojim podzemnim bazama pred kraj ciklusa. Verujte biće nam bolje, jer ćemo s radošću i na miru sačekati Tvorčevu zamisao. U tekstu o planeti Nibiru, napisala sam šta sve možemo da očekujemo. Rekla sam da ne znam da li će sve početi 21. decembra, 2012. godine, a završiti se u martu, ali da odgovorno tvrdim da će se sve dogoditi u dogledno vreme. Sada Vam kažem da je ciklus počeo 21. decembra, 2012. godine, u 11h i 11min, ali ne mogu Vam reći kada će se završiti. Prognoze o datumima nikada ne dajem, jer o tome ne zna ni sin do Otac. Prolazićemo još kroz vremenske nepogode, jer se Zemlja oslobađa velike negativnosti pred ulazak u nultu tačku – božije polje. Ovo je i period kada se dešavaju izlečenja. Na kraju ciklusa bićemo par dana u mraku, baš onako kako je rekla Japanska princeza.

     NASA i vladari iz senke veoma su se zabavili u predstavi o kraju sveta. Ali, ima jedna poslovica koja kaže: ko se zadnji smeje najslađe se smeje.