Cene

Srbija 700.din.

Evropa 10.eur

ostali svet 15.eur

 

KОСОВО ЗВЕЗДАНА КАПИЈА

 

      Читаоц ће се први пут срести с реалношћу о нечему што зовемо научна фантастика. Из књиге ће сазнати зашто је Америци важно Косово и шта се тамо дешава. Ауторка физиком доказује колико је важно најснажније магнетно поље и да се оно налази на Косову. То место на Косову назива пупком Планете и даје објашњење зашто се баш из пупка природним путем излази у свет Космоса. Знајући из медија о 2012. години и најављеној катаклизми, схватићете зашто је Србији узето Косово и да се тамо гради васионски брод. Сагледаћете да Србија лежи у најснажнијем магнетном пољу, а то је због положаја Земљине осе. У тренутку катаклизме на простору најснажнијег магнетног поља отвара се Небо, и то лежи у закону физике. Ауторка то документује Библијом и искуством наших предака. Тиме даје реалност својим исказима. На стр. 43 налазимо следећи текст:
«Плазма је четврто агрегатно стање супстанције у виду гас који се састоји из позитивно и негативно наелектрисаних честица и неутралних атома. Брзи млазеви плазме користе се за погон космичких бродова. За добијање високотемпературске плазме користе се јака струјна импулсна пражњења. Таква плазма се одржава помоћу јаких магнетних поља...»
Читаоц ће у књизи научити и како да сагледа своје духовно богатство и схватити да у биолошком животу постоје принципи уз чију помоћ уздижемо своју свест, а она нас воде у димензију вечног постојања. Књига је изузетно динамично написана и чита се у једном даху.