Cene

Srbija 1000.din.

Evropa 15.eur

ostali svet 20.eur

 

   
 
 

ДВД - БИБЛИЈСКЕ КАТАКЛИЗМЕ И

ПРИНЦИПИ КОСМОСА

 Поред књига које вам представљамо, академик Славица Шетина написала је текст и сценаријо за серијал од 6 епизода од по пола сата под називом: - БИБЛИЈСКЕ КАТАКЛИЗМЕ И ПРИНЦИПИ КОСМОСА. У серијалоу гледалац ће сазнати да су катаклизме еволутивни принцип Космоса и да се дешавају циклично. Сагледаћете да Библија даје тачне датуме прошлих катаклизми - представљајући их кроз метафоре. Серијал носи позитивну поруку свету о предстојећој катаклизми 2012. год. најављене и мајанским календаром. Научићете шта представља човек у биолошком животу и на који начин се може спасити из круга сталних рођења и цикличних катаклизми. Све лежи у принципима које морамо спознати, у супротном Космос не признаје не знање. Видећете да је све у закону физике и да читав Космос подлеже одређеним законима. Сазнаћете шта значи: Свети Дух, како се усавршава свест и излази из треће димензије? Шта значе два одвојена принципа, шта је Божији син о коме се говори у свим религијама? Шта изазива катаклизме? и зашто су наши преци поштовали Дажбога. У серијалу су разрешене многе мистерије на Земљи и дата им објашњења. Изузетно професионално урађеним анаимацијама и музички обрађеним - сагледаћете принципе биолошког живота и ваше место и њему. Читав Космос је препетуум мобиле, а биолошки живот основ свега. Видећете, која је још улога човека у биолошком животу поред тога што се из њега уздиже. Серијал даје реалну слику о библијском Рају тј. Ориону - димензији вечног постојања и начин како се долази у ту димензију. Упознаћете се са Сиријусом Б и схватити зашто је остао у људској свести. Видећете да је све у стварању ДНК на различитим нивоима, и да званична наука до тога није дошла.
У серијалу поред академика Славице Шетине, учествују: академик Јован И Дретић, проф. др. Тодор Вулић, дипл. археолог Весна Јеременко, молекуларни биолог и физиолог Миланка Шетина и хинду психолог Ненад Дракулић. Кроз емисију води – новинар Анита Тодоровић а редитељ и композитор – Доријан Шетина.

     Топло препоручујемо свима овај ДВД за своју личну добробит, јер је спасење пред вратима. Серијал је рађен за добробит целокупног човечанства и зато је цена приступачна свакоме од нас.