Pocetna Radovi

 

BIBLIJA UPRAVLJA JEZUITIMA I MASONIMA

   
   

Biblija usmerava jezuite i masone, a oni kreiraju svetsku ekonomiju i politiku. U Bibliji se nalaze smernice svih budućih dešavanja na Zemlji. Jezuiti su ispratili rođenje Božijeg sina, jer su aktivni u oblasti medicine i imaju kartoteku svih dužica očiju na svetu - s lakoćom su pronašli gde se nalazi duša sv. Ane, koja će roditi najavljenog Božijeg sina. Masoni koji vladaju Amerikom uzeli su Kosovo, koje je najvažnije mesto na Zemlji, jer su tu Vrata Bogova.

Raspored zvezda 23. septembra 2017.  

 

Zbog Kosova Srbija ima ključni strateški položaj na Balkanu, a jezuiti i masoni su u sukobu za prevlast u Srbiji. Svaki Zemljin ciklus poseduje Vrata Bogova, koja se uvek nalaze na različitim mestima. Gde će biti Vrata Bogova ili Zvezdana kapija, zavisi od odnosa: Sunce – Zemlja. One se uvek nalaze u pupku Zemlje ili najsnažnijem magnetnom polju, kojim Sunce vezuje Zemlju. Na tim mestima se rešavaju svi bitni problemi Zemlje i to su centri svetske ekonomije i politike tog ciklusa. Biblija nam ostavlja podatak gde su bila Vrata Bogova u poslednja dva Zemljina ciklusa – Vavilon u Mesopotamiji i Betel u Palestini.
Prva knjiga Mojsijeva,  gl. 11: 4/5; gl. 28: 10/11/12/17; gl. 35: 15;
„Poslije rekoše: hajde da sazidamo grad i kulu, kojoj će vrh biti do neba...“
A Gospodin siđe da vidi grad i kulu, što zidahu sinovi čovječiji“.
„A Jakov otide od Barsabeje idući u Haran“
„I dođe na jedno mesto i ondje zanoći, jer sunce biješe zašlo...“
„I usni, a to ljijestve stajahu na zemlji a vrhom ticahu u nebo...“.
„I uplaši se, i reče: kako je strašno mijesto ovo! ovde je doista kuća Božija, i ovo su vrata nebeska“.
„I Jakov prozva mesto gde mu govori Bog Betel“.
 
Baza Bondstil - Vrata Bogova
 

Naš ciklus je počeo oko 623. godine, pre Hrista i od tada su Vrata Bogova na Kosovu. Kada je počeo naš ciklus znamo po Ezehijelovom izveštaju o vaskrsenju pokojnika. Vaskrsenje pokojnika nam pokazuje kada je Zemlja bila u nultoj tački. Pošto znamo kada je živeo Ezehijel - saznajemo i kada je počeo naš ciklus na Zemlji. Nakon nulte tačke, uvek počinje novi Zemljin ciklus.
Knjiga proroka Ezehijela, gl. 37: 1/2/3/10;
“Ruka Gospodinova dođe nada me, i Gospodin me izvede u duhu, i postavi me usred polja, koja biješe puna kosti”
“...bijaše ih puno u polju i gle, bijahu vrlo suhe”
“I reče mi: sine čovečiji hoćeš li oživeti ove kosti? A ja rekoh: Gospodine, Gospodine ti znaš”.
“I prorokovah kako mi se zapovijedi, i uđe u njih duh, i oživješe, i stadoše na noge, i biješe vojska vrlo velika”.
Prostor najsnažnijeg magnetnog polja je veoma bitan, jer se tu najlakše čuvaju mlazevi čiste plazme, koji služe kao pogonsko gorivo za let u Kosmos. Takođe, to je mesto sa kog se izlazi u svet kosmosa u trenutku promene Zemljine frekvencije i ulaska u nultu tačku. Tada se to polje podeli i brod (Nojeva barka) u kom su svi embrioni i geni kompletnog biološkog života Zemlje, biće sačuvani, dok Zemlja ne uđe u novi ciklus. Brod ili Nojeva barka našeg ciklusa nalazi se u bazi Bondstil.
Biološki život se održava do poslednjeg trenutka, a onda Zemlja samo promeni frekvenciju i više ne podleže fizičkim zakonima trodimenzionalnog sveta. Vreme ulaska u nultu tačku niko ne može da izračuna, ali Zemlja nam pokazuje da se taj trenutak bliži. Hrist je svojim učenicima rekao da posmatraju znake vremena, jer su oni najbolji pokazatelji:
Jevanđelje po Mateju, gl. 24: 32/33/36/38;
„Od smokve naučite se priči: kad se već njezine grane podmlade...znate da je blizu leto“
„Tako i vi kada vidite sve ovo, znajte da je blizu kod vrata“
„A o danu tome i času niko ne zna,...“.
„Jer kao što pred potopom jeđahu i pijahu, ženjahu se i udavahu do onog dana kad Noje uđe u kovčeg“.
Oni koji vladaju našom Planetom posmatraju znake vremena i biblijsko kazivanje. Homer ih je najlepše opisao u Ilijadi i Odiseji – bogovi koji negde sa neba vode opsadu Troje, svađaju se međusobno i svako ima svoje omiljene junake. To se i danas dešava – sve grupacije (jezuiti, masoni, iluminati – elita masona.) imaju svoje lidere, svađaju se i uz pomoć svojih pijuna grade politiku i ekonomiju planete Zemlje. Kosovo - prostor najsnažnijeg magnetnog polja je 1999. godine, agresijom NATO-a zauzet. Uz pomoć Albanaca otkupljena je kosovska zemlja od Srba i podignuta je baza Bondstil. Sada su bile potrebne životne predstave za narodne mase dok astronomija ne pokaže biblijsku smernicu o kraju ciklusa. Da pogledamo te igre:
Američki ambasador u Beogradu Vilijem Montgomeri je 2003. godine, zatražio od jugoslovenskih zvaničnika da se odustane od zahteva da se odmah započnu pregovori o rešavanju statusa Kosova i Metohije. Montgomeri je preneo stav američke administracije Koštunici i Đinđiću da se SAD protivi rešavanju statusa Kosova i zatražio da se odustane od strategije o povratku vojnih i policijskih snaga na Kosovo i Metohiju. Koštunica (grupacija masona) je bio saglasan, dok je Đinđić (grupacija jezuita) bio protiv, ali mu je Montgomeri rekao da otvaranje Kosovskog problema može da utiče na pogoršanje odnosa sa SAD i uskraćivanje ekonomske pomoći. U samom startu je bio jasan stav Amerike, da Kosovo bude otvoreno pitanje i ostane u pregovorima.
Novi ambasador u Srbiji Kameron Manter, 2007. godine, je izneo stav SAD da „nadgledana nezavisnost“ Kosova predstavlja najbolje rešenje i rekao je da SAD podržava pregovore o statusu K i M, ali da je najbolje rešenje za Ameriku, Evropu i Srbiju nadgledana nezavisnost. Ovakav stav ukazuje da je i dalje najbolje rešenje da Kosovo ostane nerešeno pitanje, jer astronomija još nije pokazala biblijsko znamenje – buduću smernicu. Rešavanjem statusa nezavisnosti K i M, nastale bi posledice u vezi sa Republikom Srpskom da u decentralizovanoj Bosni i Hercegovini, srpska populacija zatraži otcepljenje, pa i presajedinjenje Srbiji. Drugi problem bi nastao što bi radikalizovalo makedonske Albance da podnesu zahtev za autonomiju zapadnog dela Makedonije. Sve su ovo veliki problemi koji bi doveli u opasnost Zvezdanu kapiju i zato je bila najbolja solucija da se uđe u fazu traganja za modelom i ostavi vruć kamen Srbima i Albancima.
Nakon sednice Saveta bezbednosti UN do pravih pregovora između Prištine i Beograda nije ni došlo, pošto su SAD i evropske zemlje već imale stav o budućem statusu Kosova. Nidokakvog pomaka nije došlo, jer su iz SAD-a i evropskih zemalja stizali signali - ukoliko se ne postigne kompromis onda treba primeniti plan Martija Ahtisarija. Ovo je bila samo insinuacija šta će se dogoditi sa Kosovom, ali da trenutno još nije vreme. Da je tada došlo do priznavanja i proglašenja nezavisnosti Kosova to bi dovelo do nestabilnosti Balkana i drugih regiona sveta – Katalonija bi danas imala drugi adut i Evropa to ne bi mogla sprečiti. Zato je najbolje rešenje bilo da i dalje ostane zamrznut konflikt između Srba i Albanaca. Na taj način se održava balans svetske politike i ekonomije, a SAD i dalje zadržava svoju već ostvarenu teritoriju na tlu Srbije - Kosovo.
Srbi na Kosovu nakon završetka sednice Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija su smatrali da do pregovora između Prištine i Beograda može doći jedino uz svesrdnu pomoć Rusije.
Ahtisarijev plan je papir, koji je uveo Srbiju u igru moćnika koji vladaju svetom. Marti Ahtisari je 2007. godine, dao plan da Kosovo bude multinacionalno društvo sa širokom autonomijom za srpske opštine uz punu vlast Prištine. Savet bezbednosti UN je nakon ruskog veta odbacio Ahtisarijev plan, ali je svetu poslata poruka na koju će se navići da će Kosovo na kraju jednog vremena biti multinacionalno područje pod punom vlašću SAD-a – masona i jezuita.
Priština je 17. februara, 2008. godine, proglasila nezavisnost Kosova. Skupština Srbije je odmah po proglašenju nezavisnosti usvojila većinom glasova Rezoluciju o Kosovu, kojom su odbačeni svi stavovi iz predloga generalnog sekretara UN Martija Ahtisarija, jer se njegovim predlogom krši suverenost i teritorijalni integritet Republike Srbije, kao međunarodno priznate države. Potparol Stejt departmenta, Šon Makromak je izjavio da su SAD primile k znanju ovu odluku skupštine Kosova, dok su Rusi oštro osudili ovu jednostranu odluku i hitno sazvali sastanak Saveta bezbednosti UN. Sednica bezbednosti UN bila je održana 18. februara u 15h, po lokalnom vremenu. Ambasador Rusije Vitalij Čurkin je rekao da će Rusija insistirati na poštovanju rezolucije UN 1244, prema kojoj se garantuje teritorijalni integritet Srbije. Sednica je završena bez donošenja rezolucije zbog različitih stavova Rusije i Kine da savet bezbednosti potvrdi teritorijalni integritet i suverenitet Srbije. Veoma lepa predstava masona i jezuita za svet, a prećutno je ostavljeno otvoreno da Srbija ima i nema teritorijalni integritet. Ovaj adut će biti upotrebljen u datom trenutku prema trenutnoj potrebi.

Masoni vladaju Srbijom, a Putin je prikriveni mason. Zato su se Rusi povukli nakon zauzimanja Kosova, mada su prvi ušli na Kosovo. Masoni na čelu sa Donaldom Trampom imaju potpunu kontrolu nad SAD, Velikom Britanijom i njihovim saveznicima. Jezuiti kontrolišu Evropu i sve svetske tokove. Kompanija Lokid Martin koja proizvodi američke avione lovce i rakete koje koristi Pentagon i NASA u vlasništvu je jezuita. Njihov ogranak su Malteški vitezovi, koji znaju da se infiltriraju u društvo masona. Na čelu jezuita je “crni papa” – Španac, Adolfo Nikolas.
   

Prva država koja je priznala Kosovo, bila je Kostarika, a zatim Avganistan, SAD, Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo, Albanija, Turska, Nemačka itd. Od 193 članica Organizacije Ujedinjenih nacija „nezavisno Kosovo“ je priznalo 109 zemalja. Sve zemlje koje su priznale nezavisnost bile su uslovljene od svojih pretpostavljenih - bilo ekonomski, politički ili su međuzavisne. Ovo priznavanje je opet bila samo igra odugovlačenja - niti je Kosovo postala samostalna država, niti je Srbiji vraćena teritorija.
U 2014. godini, stav Rusije o nezavisnosti Kosova ostaje nepromenjen. Zapad pokušava da naruši odnose Beograda i Moskve, aludirajući da je Rusija izdala Srbiju, priznavajući Krim. Kosovo i Krim nemaju dodirnih tačaka i to svi igrači znaju, ali se pravi predstava za narodne mase. Na Krimu je održan legitimni referendum gde je učestvovalo 83,5% stanovništva, a 96,7% se izjasnilo za ujedinjenje sa Rusijom – za razliku što je 1999. godine, NATO izvršio agresiju na Srbiju i stvorio podlogu za otcepljenje Kosova od Srbije. Ako bi Albanci održali referendum za ujedinjenje sa Albanijom – da li bi to odobrila SAD (masoni) i Evropa (jezuiti)??? Došli bi do istog problema – Kosovo odvojiti od Albanije.

Adolfo Nikolas "crni papa"  
   
PREOKRET U STAVU POLITIKE KOSOVA
   

Od 23. septembra, 2017. godine, nastao je preokret u stavu nezavisnosti Kosova. Tog dana je Biblija otvorila stranicu budućih dešavanja, a astronomija je to prikazala na nebeskom svodu (pogledati ilustraciju):
Otkrovenje Jovanovo, gl. 12: 1/2/5;
„Znak velik pokaza se na nebu: žena obučena u sunce, i mjesec pod nogama njezinim, i na glavi njezinoj vijenac od dvanaest zvijezda“
„I biješe trudna...i mučaše se da rodi“.
„I rodi muško, sina, koji će pasti sve narode...“.
Nakon ovog datuma slika sveta je počela da se menja. Saudijsku Arabiju kontrolišu masoni i pod izgovorom korupcije (zapravo neposlušnosti), uhapšeno je 11 prinčeva i 38 ministara, poslanika i biznismena. Među njima je uhapšen i Alvalid bin Talal, koji je najbogatiji Arapin na svetu. Masoni i jezuiti su u stalnim svađama, a i pregovorima. Ovo hapšenje moćnih ljudi Saudijske Arabije liči na već poznato “arapsko proleće” kada su se jezuiti i masoni dogovorili da masoni prepuste jezuitima Egipat, Tunis i Libiju, a da se Americi dozvoli da se uz pomoć Hamasa obračuna sa Iranom i Sirijom.
Amerika je preko zamenika pomoćnika državnog sekretara Brajana Hojta Jia, poslala Srbiji ultimatum o priznavanju Kosova. Sekretar Brajan Hojt Ji je Trampov čovek zadužen za Balkan. Predsedniku Aleksandru Vučiću otvoreno je rekao da Srbija ne može da uđe u Evropsku uniju dok istovremeno korača prema Rusiji. Hojt Ji je tokom sastanka insistirao da Srbija mora da prizna teritorijalni integritet i suverenitet Kosova i njenu nezavisnost. Ovo je još jedna od predstava masona za narod, jer je Aleksandar Vučić njihov lider, a i Putin takođe. Prištinski list „Koha di tore“ prenosi izjavu predsednika Hašima Tačija da nezavisnost Kosova nosi veliki pečat Londona. Sve medije u Srbiji danas kontrolišu dve zavađene strane koje se bore za prevlast – masoni i jezuiti.

   
Nove strategije kod masona i jezuita su usledile zbog toga što je ulazak u nultu tačku dobio svoj reper - od 23. septembra, 2017. godine. Od tog datuma Biblija govori koliko je još Zemlji dato da se pročisti do ulaska u nultu tačku. Biće veoma teško, jer je negativna energija potpuno osvojila svet. Biblija upoređuje čišćenje gradova za ulazak u Božije polje sa devojkom ukrašenom mužu svom:
Otkrovenje Jovanovo,  gl. 12: 6; gl. 21: 2;
„A žena uteče u pustinju... da se onamo hrani hiljadu i dvjesta i šezdeset dana“.
„I ja Jovan vidjeh grad sveti, Jerusalem nov, gdje silazi od Boga s neba, pripravljen kao nevesta ukrašena mužu svome“.
Donald Tramp i Brajan Hojt Ji  
   

Znači, nema još mnogo vremena da vladari iz senke zaposednu Kosovo, a biće i teško zbog velikih vremenskih nepogoda koje nas čekaju. Biblija nagoveštava da nakon rođenja Božijeg sina slede nepogode po celoj Planeti:
Otkrovenje Jovanovo, gl. 15: 18/19/20/21;
„I biješe sjevanja munja i gromova i glasovi, i bi veliko tresenje zemlje, kako nikada nije bilo...“
“I grad veliki razdjeli se na tri dijela...”
„I sva ostrva pobegoše i gore se ne nađoše“
“I grad veliki kao glava pade s neba na ljude; i ljudi huliše na Boga od zla grdnoga, jer je velika muka njegova vrlo”.
Bivši šef finansija Euleksa Martin Hajperc je 8. 11, 2017. godine, izjavio - da je priznavanje odvajanja Kosova od Srbije, visoka cena i da je spreman da posvedoči s kakvim se pritiscima suočavao kada je pokušao da na Kosovu uspostavi bilo kakav red finansijske kontrole prištinskih vlasti. Korumpirana elita Kosova ne bi mogla zloupotrebi svoju moć da joj nije dato odozgo. Građani Albanci su odlazili masovno pre nekoliko godina, jer su  ekonomski bili ugroženi da bi se iselili. Elita Albanska je u manjini i poslužiće sve dok SAD (masoni i jezuiti) ne zaposedne svoju ostvarenu teritoriju. Albanaca ima mali broj – ostali su došljaci iz Albanije. U Albaniji živi milion stanovnika manje nego pre 25 godina. U izveštajima nigde se ne navodi gde su emigrirali Albanci i koliko ih se naselilo na Kosovu.
Izjava člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića je odobrena odozgo i urađena s namerom da bi se otvorilo pitanje rešavanja Kosova i dovelo do dijalektike. Na ovaj način se otvorila zavesa pozornice, tako da će svi učesnici moći da odigraju svoje uloge.
Biološki život – preplitanje dve energije. Masoni i jezuiti dva suprotstavljena tabora koja stvaraju stalni nemir, u kom se odigravaju životne predstave i gde duše dolaze da bi prolazile iskušenja i oslobodile se svojih ranjivih aspekata – loših crta u karakteru. Kada se prati masonska hijerarhija, kroz sve njene redove i dođe do najvećeg masona sveta, otkriće se da je to ista ličnost – “crni papa”. Da li smo došli do faze kada svet potpada pod kontrolu jedne svetske vlade i jedne ujedinjene religije, ili je oduvek tako bilo, samo se menjuju mesta dešavanja!!??
U Otkrovenju Jovanovom, gl. 17, govori se o gradovima – centrima moći gde se dešavaju sva nevaljalstva jednog Zemljinog ciklusa. Prvo je to bio Vavilon, a onda iz Vavilona sve prelazi u Rim, koji leži na sedam brežuljaka. U tim gradovima žive ljudi koji vladaju svetom. Okićeni su zlatom, dragim kamenjem, kreiraju ratove, ekonomiju i politiku u celom svetu. Jovan nam govori da su na zemaljskoj pozornici uvek postavljena iskušenja, samo se menjaju igrači, koji su izazvani tim iskušenjima. Na kraju ciklusa odlaze i vladari, ali će se na scenu opet pojaviti neki drugi, koji će stvarati stalni nemir u narednom ciklusu. Sve se uvek ponavlja, jer je trodimenzionalni svet škola gde duše dolaze da bi se usavršile za višu dimenziju i pobedile stalno obnavljanje – smrt.
Otkrovenje Jovanovo, gl. 17: 4/5/7/8/9;
“I žena biješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu zlatnu u ruci svojoj punu mrzosti...”
“I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Babilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskim”.
“I reče mi anđeo: što se čudiš? Ja ću ti kazati tajnu ove žene, i zvijer što je nosi i ima sedam glava i deset rogova”.
“Zvijer koju si video...otićiće u propast; i udaviće se...kojima imena napisana njijesu u knjigu života od postanja sveta, kad vide zver, koja biješe, i nije, i doći će opet”
“...Sedam glava, su sedam gora na kojima žena sedi”.
U toku čišćenja Zemlje od velike negativnosti i pripreme za nultu tačku, dolazi i do ratova. Nakon svih ovih dešavanja završava se naš ciklus – ulaskom Zemlje u Božije polje gde će se svakoj duši očitati program i dati nov, prema njenim delima. U K’uranu nalazimo citat o pripremi Zemlje za nultu tačku gde će ljudi pokazati svoja dela:

99. Az-Zizal – Zemljotres
Medina – 8 ajeta
U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog!
*1. Kada se Zemlja najžešćim potresom svojim potrese
*2. i kada Zemlja izbaci terete svoje,
*3. i čovjek uzvikne:”Šta joj je?!” –
*4. toga Dana će ona vijesti svoje kazivati
*5. jer će joj Gospodar tvoj narediti.
*6. Tog Dana će se ljudi odvojeno pojaviti da im se pokažu djela njihova;
*7. onaj koji bude uradio koliko trun dobra – vidjeće ga,
*8. a onaj koji bude uradio koliko trun zla – vidjeće ga

Otkrovenje Jovanovo, gl. 20: 12/13/15;
“I vidjeh mrtvace male i velike gde stoje pred Bogom, i knjige se otvoriše; i druga se knjiga otvori, koja je knjiga života; i sud primiše mrtvaci kao što je napisano u knjigama, po delima svojima”
“I more dade svoje mrtvace, i smrt i pakao dadoše svoje mrtvace, i sud primiše po delima svojim”.
“I ko se ne nađe napisan u knjizi života, bačen bi u jezero ognjeno”.

Ulaskom u Božije polje, ljudi shvataju kosmičke principe i da su primili program po delima svojim. Kada Biblija govori o knjizi života, misli na večni život i one duše koje su pobedile smrt, završile sa reinkarnacijama i odlaze u Super prostor (Raj) – dobile su svetleće telo od ugljenika C7. Jezero ognjeno simboliše trodimenzionalni svet i one duše koje nisu imale dobra dela da pobede smrt - i dalje moraju da se reinkarniraju, prolaze iskušenja u okviru svojih problematičnih crta u karakteru i umiru. Nakon očitavanja programa svakoj duši – Zemlja dobija novi program i zajedno sa ljudima koji nisu pobedili smrt započinje novi ciklus.